07 januari 2020 

Wintertijden, nieuwe openingsdagen en nieuwe projecten

Wintertijden, nieuwe openingsdagen en nieuwe projecten

Na 2,5 jaar open te zijn en 100 nieuwe ideeën verder wordt het tijd om die ideeën om te zetten tot iets tastbaars.
Er was enorm vraag naar een nieuw filiaal in Rotterdam, Amsterdam Zuid-Oost en Amsterdam Centrum. Zelfs onze vaste klanten uit België konden niet wachten totdat er iets van The Pom Bar te vinden was in België. Al is het maar de pomballen.

Na lang zoeken en twijfelen voor een nieuwe locatie hebben we besloten het helemaal anders aan te pakken. We willen natuurlijk alle foodlovers tegemoet komen én het liefst zo snel mogelijk. Om dit te kunnen doen hebben we besloten om landelijk te leveren (met uitzondering van de waddeneilanden)! Hoe we dit gaan doen komen jullie gauw achter, maar om dit een ultieme kans te geven zullen wij verder gaan met nieuwe openingsdagen. Hieronder vind je alle nieuwtjes op een rijtje.

Nieuwe openingsdagen:
De dagen en momenten waar jullie het meest trek in onze gerechten hebben zullen we open zijn. Check ze hieronder:
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16:00-20:00
Donderdag: 16:00-20:00
Vrijdag: 16:00-20:00
Zaterdag: 12:00-20:00
Zondag: gesloten

Surinaamse Hoge Thee:
Onze High Tea is verplaatst naar zaterdag én je kunt nu ook eerder reserveren.
Tussen 11:00 en 14:00u ben je welkom om een complete Surinaamse Hoge Thee of vegan variant te genieten. Reserveren kan hier!

Zondag:
Zondag. De dag dat je gratis kunt parkeren bij ons in de buurt. Dé perfecte dag voor The Pom Bar als eventlocatie.
We krijgen wekelijks de vraag of dit mogelijk is. Echter, lukte dit nooit terwijl onze winkel geopend is voor reguliere klanten. Vanaf nu kan The Pom Bar gehuurd worden voor events, verjaardagen, babyshowers etc. Nu al benieuwd? Contact ons direct.

Nieuw maand menu:
Benieuwd naar de januari specials? Check ze hier!

Ondertussen zullen wij het nieuw project verfijnen, testen en uiteindelijk lanceren. Wil jij als een van de eerste onze landelijke levering testen! Laat dan hier je e-mailadres achter!

Reactie plaatsen