Vegan bitterballen, oftewel, Pomballen!

Vegan bitterballen.

Vegan bitterballen. Bij het lezen van deze woorden denk je niet gauw aan de Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken heeft zoveel te bieden en dat terwijl er vaak wordt gezegd dat er niet aan de traditionele recepten geknutseld mag worden. Deze creatie laat zien dat het wel degelijk een succes kan zijn!

Onze ster van de snacks, jullie favoriet en een feestje voor de veganisten. Lang niet iedereen heeft al kennis gemaakt met deze huisgemaakte snack van The Pom Bar. Wie verzint het nou? Pom in een ‘bitterbal’ vorm. En tóch bestaat het al twee jaar in Amsterdam West en is het nog spang ook.

Ideaal voor als snack, op een broodje, als voorgerecht of als uitdeel-hapje op een event! Hij scoort vaak als favoriet van de gasten op bedrijfsuitjes, verjaardagen en High Tea’s!

Onze huisgemaakte Pomballen zijn stevig, vol van smaak, veganistisch en worden geserveerd met een picalilly-mosterd sausje. Heb jij ‘em al geproefd? Bestellen kan hier, via Thuisbezorgd! In een artikel over hotspots op This Girl Can Cook wordt er meer verteld over onze gekke creaties.

Reactie plaatsen