arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoge Thee of Soul Food Lunch in Amsterdam

Een High Tea met Surinaamse lekkernijen, 

de toppers van de Surinaamse keuken en verse theetjes!

Reserveer direct!

Wij verzorgen tijdelijk geen High Tea's, wel voor grotere groepen!
Voor babyshowers, verjaardagen of vergaderingen kun je een mailtje versturen.


Een High Tea, zoals wij dat noemen Hoge Thee, maar dan geheel in de Surinaamse sferen. The Pom Bar grenst aan de Mercatorplein in Amsterdam en is net klein Paramaribo, maar dan met een beetje extra jus (spreekt uit: sjeuuu). Speciaal voor de Soul Food lovers hebben we een selectie van de lekkerste Surinaamse hapjes gemaakt en serveren wij deze bij onze Hoge Thee.


Ons menu verandert van tijd tot tijd, dus je kunt er wel eens wat anders vinden!


Benieuwd wat je kunt verwachten? Scroll dan naar beneden.

Wat voor lekkers kun je verwachten?

We starten met een welkomstdrankje, een soepje van de dag en een klein voorgerechtje voordat we doorgaan met de hoofdgerechten. Ons menu veranderd van tijd tot tijd, dus je kunt er de ene keer Moksi Alesi krijgen en de andere keer Her’ Heri. Mini broodjes komen aan bod met Surinaams beleg, onze ster van de keuken ‘huisgemaakte pomballen’ en nog veel meer!

Om het af te sluiten eindigen we met typische Surinaamse zoete hapjes. Ook serveren we alleen verse theetjes en hebben wij een vegan alternatief, mits je op tijd reserveert! (Prijs p.p. €32,50)


Wat als je het niet op krijgt?

We houden van lege borden en minder van eten weggooien. Kun je het niet opeten? Dan kun je de restjes meenemen in een doggybag. Ideaal voor een late night snack of ontbijt de volgende ochtend. Dat wordt thuis lekker nagenieten dus! ;)


Onze Hoge Thee is er ook VEGAN!

Vegan soul food? We got you. We serveren elke dag vegan Surinaamse gerechten, so why not a vegan high tea? Reserveer minimaal een week van te voren voor een compleet vegan menu. Hierdoor kunnen wij rekening houden met de voorbereiding van onze aangepaste vegan hapjes. 


Reserveer van te voren!

Heb je iets leuks te vieren, wil je iemand verassen of wil je een vegan Hoge Thee? Reserveer zo snel mogelijk. Om rekening te houden met bepaalde allergieën is het handig om zo ver mogelijk van te voren te reserveren. Dan kunnen we rekening houden met het aanpassen van het menu. We werken uitsluitend alleen met reserveringen, dus je kunt niet spontaan binnen wandelen voor een Hoge Thee.


Iets te vieren met een grote(re) groep?

Mail ons voor de mogelijkheden om een feestje, event of babyshower te vieren met een Hoge Thee menu!

Hoge Thee

Onze Hoge Thee is een uitgebreide High Tea waardoor je rollend naar huis gaat. Net als op een Surinaamse Verjari. Op zoek naar een volledige vegan Hoge Thee? Lees hier rechts meer!

ALL DAY SOUL FOOD LUNCH

Een Hoge Thee iets uitgebreid voor jou? Dat kan! Lees hieronder meer over onze All Day Soul Food Lunch.
Heb jij altijd keuzestress en wil je zoveel mogelijk verschillende gerechten proeven? We hebben ook een All Day Soul Food Lunch. Deze kun je elke dag bestellen (ook to go!), zonder te reserveren. 

Wat krijg je? Een drankje naar keuze, een soepje, twee Surinaams belegde broodjes en een salade! Eigenlijk al onze Surinaamse lekkernijen dus!

De Soul Food Lunch kost €19,50 p.p.

Snackbox

Wel zin in Surinaamse hapjes, maar geen trek in een uitgebreide Hoge Thee? We hebben ook een snackbox die je altijd kunt bestellen. Hier vind je satés, pasteitjes, pomballen en loempia's met drie verschillende sausjes. (€15,-)

Reserveer hier voor onze Hoge Thee

  • Reserveer op elke zaterdag tussen 11:00 en 14:00u.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.